dilluns, 8 de juny de 2015

"El niño que dejó crecer su pelo durante dos años para donarlo a enfermos"

Christian McPhilamy és un nen de sis anys de Melbourne, i tot i que a simple vista sembla un normal i corrent aquest noiet no deixa indiferent a ningú. La seva historia comença quan veu per la televisió un anunci de l'hospital St.Jude, que és un hospital per a nens sense ànim de lucre. En aquest anunci es mostrava una sèrie de nens i nenes que degut a tractaments mèdics havien perdut  el cabell. Així doncs en Christian va decidir que havia de fer alguna cosa. I la seva idea va ser deixar-se créixer el cabell per després donar-lo a una associació destinada a nens que no tenen cabell. Durant dos anys va haver de suportar crítiques i comentaris desagradables per part d'altres nens. També per part d'adults, que li oferien diner perquè es tallés el cabell. Tot i així ell no va cedir mai i finalment quan va arribar als 26 centímetres es va tallar el cabell i el va donar a l'associació "Children with hair loss".
La seva mare, molt orgullosa, va publicar un comentari sobre aquest tema, que ja s'ha fet viral, i en Christian s'ha convertit en un petit nen amb un gran cor per tots aquells lectors d'aquest comentari.

Christian McPhilamy, tras su paso por la peluquería. <a href="https://www.facebook.com/deeanna.thomas.7/posts/1019332961411591?pnref=story"_self"><em>Facebook/Deeanna Thomas</em></a>
He triat aquesta notícia ja que crec que és realment interessant que un nen tan petit tingui tantes ganes de fer bons actes sense esperar res a canvi. Considero que falten persones con en Christian. El fet de que un nen ens hagi ensenyat el que es pot fer amb ganes i bona voluntat és el que em fa pensar que aquesta idea es genial i que aquest noiet també ho és.                    

Font: El País http://verne.elpais.com/verne/2015/06/05/articulo/1433506503_766576.html              

1 comentari:

  1. Article molt original. Si no l'haguessis triat tu, jo mai l'hagués llegit!

    ResponElimina