dilluns, 2 de març de 2015

El país de los estudiantes

SOCIETAT

"Me gustaría ir de la mano de mis padres"(2n premi)

En aquest article es comenta l'existència d'una organització nascuda a la Xina, que ajuda a als nens que han estat separats dels seus pares, perquè són a la presó o han estat executats. S'encarreguen de que els nens siguin atesos per especialistes i psicòlegs, i els proporcionen subsidi tot el temps que sigui necessari. Els nens disposen de un cotxe que els van donar uns voluntaris i que els porta a l'escola o a la presó a veure els seus pares. Normalment un progenitor mata a l'altre, i aquests nens són jutjats o tractats diferent per el mal comportament dels pares, ja que se'ls posa prejudicis sense donar-lis una oportunitat.
Considero que aquest article és molt interessant, ja que pot donar a conèixer aquesta organització, i per tal pot contribuir a augmentar el nombre de gent que vol apadrinar un nen amb aquest drama familiar."Utopia convertida en realidad, aula de convivencia un reto para todos"(1r premi)

En aquest article s'explica en forma d'entrevista, el mètode que utilitzen els professors del IES Santa Aurelia per ajudar a els nois i noies conflictius, i em problemes de comportament a millorar acadèmicament i obtenir la titulació d'educació secundària. Es centren en ajudar a els nois i noies en aquelles matèries que tenen mancances, però sobretot potenciar les seves qualitats. Entre l'equip directiu de l'escola, s'organitzen per vigilar el procés i controlar i assegurar el correcte desenvolupament dels alumnes.Crec que aquest projecte és molt brillant i que dóna oportunitats a tothom sense menysprear a cap tipus de col·lectiu.

3 comentaris:

  1. No has fet cap post de les exposicions que anirem a veure...

    ResponElimina
  2. Et falta l'entrada d'un dels articles penjats al bloc de referència!!!!
    Què passa, Clàudia, que no fas la feina?

    ResponElimina