dilluns, 16 de març de 2015

Deixar l’alcohol un mes beneficia la vida sexual

En aquest article s'explica les greus conseqüències que pot tenir l'alcohol a la nostra vida diària. Tot i que pensem que veure alcohol tan sols al cap de setmana no implica cap problema de salut, la veritat és que produeix una sensació de cansament i manca de concentració que perduren dos dies passat el cap de setmana. A part d'això, l'alcohol també crea un greix abdominal indesitjable, sobretot en les persones que volten els 40 anys.
Tot i que varia en cada individu, l'abstinència de l'alcohol té un efecte psicològic negatiu en un primer moment, ja que el síndrome d'abstinència por produir irritabilitat, mala qualitat de son o estat d'ànim baix, al cap de un màxim de 45 dies, el síndrome desapareix, i el canvi positiu té un efecte important a la vida  de la persona que ha decidit deixar aquest mal hàbit.
Finalment cal dir que veure alcohol de forma abusiva té un impacte negatiu en la vida sexual, ja que dificulta l'erecció. És per això que i totes les raons anterior que és important tenir una vida sana i no abusar de l'alcohol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada