dilluns, 26 de gener de 2015

Xerrada Àngel Pons

El passat divendres, Àngel Pons, un periodista d'èxit va venir a fer-nos una xerrada sobre com ha encaminat el seu futur, i l'esforç que hi ha posat per assolir els seus objectius.
Va començar explicant com hi va haver molts factors que van fer-li més difícil aconseguir la carrera professional que volia, ja que per estudiar va haver de marxar a Madrid, perquè aquí no tenia possibilitat d'entrar a l'Universitat per la seva nota.
Des de ben jove ja sabia el que volia fer així que va a començar a participar a programes televisius i de radio del seu poble. L' esperit emprenedor de l' Àngel va ser un factor important que va garantir el seu èxit. Una vegada va acabar l'Univeristat i es va llicenciar en periodisme va començar a buscar feina que l'omplis i realment li agrades. Va treballar al diari de Girona i a falta de feina va començar a treballar a una fàbrica, ja que necessitava guanyar diners, sense dependre econòmicament dels pares. Finalment després d'insistir durant molt temps va aconseguir un lloc a televisió espanyola(TVE1) i allà va anar orientant la seva carrera fent diferents reportatges d'interès públic. Personalment no puc dir tan sols dues coses que m'agradessin d'aquesta xerrada, ja que tota la xerrada en general em va agradar molt i em va semblar molt interessant. Va ser útil per oriental el futur, ja que ens va demostrar que tot s'ha de treballar molt, però que l'important és no rendir-se, perquè només persistint s'aconsegueixen els somnis.
1 comentari:

  1. Correcte!!!
    A millorar: la universitat (no s'apostrofa, la 'U' és àtona)

    ResponElimina