dilluns, 12 de gener de 2015

Expressió i argumentació

Tots som molt conscients del recent atemptat que ha patit París per culpa dels terroristes islàmics que van assassinar a disset dibuixants de la revista francesa"Charlie Hebdo".

 Aquest fet és escandalitzant, ja que les idees terroristes i de gihandisme que han mostrat els atacants són preocupants.

 Crec que és important diferenciar la religió, del terrorisme islàmic, ja que aquests actes embruten la religió, i per molta gent, es pot mal interpretar, i es pot generalitzar l'idea de que la religió islàmica té idees terroristes, i pot crear una situació de rebuig per part de persones ignorants en el tema religiós.

Considero que la llibertat d'expressió no hauria de tenir un cost tan alt com la vida, ja que tothom és lliure de pensar, escriure, o en aquest cas dibuixar el que vulgui, tot i que moltes vegades pot sorgir el cas de que una opinió no sigui compartida,  i pot ser inclús molesta, això no és motiu suficient per acabar una vida, i molt menys amb disset. La solidaritat que va mostrar França, va ser massiva, les concentracions multitudinàries, es reunia gent de tot arreu el món, i fins i tot amb l'integració dels immigrants practicants de l'islam l' per lluitar contra el terrorisme i cridar a favor de la pau.

1 comentari:

  1. Correcte.
    Hi ha alguna errada ortogràfica: la idea, "de que"...

    ResponElimina