dimecres, 26 de novembre de 2014

"Estic orgullós de ser homosexual"Diari: El país
Dia:10 de novembre

Tim Cook, el conseller delegat de Apple, confirma la seva homosexualitat públicament, amb l'intenció  d'inspiració a altres persones per tal de que no s'avergonyeixin de la seva orientació sexual, amb la finalitat de lluitar per l'igualtat.
Ell diu que es sent d'alguna manera obligat a sacrificar la seva privacitat amb la finalitat d'ajudar a persones que es trobin en una situació incòmoda, i que no tenen la força suficient com per ser ells mateixos i mostrar al món la seva orientació sexual, per por al rebuig a la burla, o altres mostres de menyspreu.
Cook explica que en alguns moments, també s'ha sentit malament, i rebutjat per algunes persones, que no han respectat la seva homosexualitat, ja que molta gent no ha facilitat que Cook es puges sentir bé amb la situació.
Finalment també fa una crítica a alguns estats Nort Americans per la seva reacció envers la homosexualitat.

En la meva opinió, crec que Tim Cook, ha estat molt valent per fer aquest pas de mostrar la seva intimitat al món, per tal d'ajudar i de contribuir a la societat, perquè nois i noies d'arreu del món puguin no sentir-se incòmodes ni rebutjats davant a l'homosexualitat.

1 comentari:

 1. No poses de quin diari treus la notícia, tampoc la data...
  El tema de l'homosexualitat sempre és un tema actual
  Hi tens alguna falta lletja:
  -la igualtat, la intenció (sense apostrofar)
  -es pogués sentir bé...

  ResponElimina