dilluns, 27 d’octubre de 2014

TETRIS

Resum del text:

En aquest text es relaciona les matemàtiques amb el mundialment conegut joc del tetris. L'autor intenta explicar a través d'aquest joc, les mancances matemàtiques que una persona pot tenir al llarg del seu aprenentatge escolar. El tetris és un joc, en el que l'objectiu és evitar els buits que poden sorgir per la col.locació incorrecta de les peces, així doncs cal intentar omplir tots els buits per tal de no anar augmentat els forats a mesura que les torres de peces es van elevant. La complicació també sorgeix per l'augment de la velocitat en la que baixen les peces, fent així cada nivell mes difícil a l'anterior.

L'autor argumenta que aquests buits que deixem enrrere ens poden repercutir en un futur, i que el fet de perdre una classe de matemàtiques, ens influeix d'una forma molt negativa,ja que ens fa quedar-nos enrrere i amb això perdre coneixements elementals que ens poden ser de gran utilitat per l'augment de la nostra capacitat mental.

Durant l'infància, els nenes són com esponges, que absorbeixen tot el coneixement que se'ls proporciona, així doncs és una època que dictamina els seu nivell intel·lectual. Si aquests té mancances matemàtiques es produirà una saturació de l'alumne, i el farà baixa fins a baix de tot del la llista, fent-lo aprovar per els pèls, o simplement fent-lo suspendre.

Opinió personal:

En la meva opinió, el matemàtic que ha elaborat aquest article té tota la raó, ja que estic completament segura que tots els infants, en algun moment de la seva vida, han tingut unes mancances de coneixement matemàtic, degut a alguna possible absència...
El pitjor, és que aquesta mancança no es podrà recuperar amb facilitar, i en moltes ocasions es dóna per perdut aquest X coneixement. La pèrdua d'aquest coneixement possiblement ens afecti en futur, el que ens fa reflexionar sobre l'importància de no deixar buits a al nostre currículum mental.

1 comentari:

  1. Correcte.
    Vigila (i corregeix) la erra seguida de consonant només pot ser una -r- sola.

    ResponElimina