dimarts, 14 d’octubre de 2014

KEN ROBINSON: Reivindicació de l'educació

En aquest TED, el professor r Ken Robinson ens explica el seu punt de vista sobre l'educació, i els punts argumentats que ell té en contra, sobre el model educatiu que tenim actualment arreu del món. Ell diu que l'actual forma d'educació separa a la gent dels talents naturals, a vegades estem influenciats per el que pot dir la gent sobre les nostres capacitats, o sobre cap a on hem d'orientar el nostre futur.

El més indicat segons Ken Robinson  és posar-se a pensar en el que realment ens agrada fer, per saber el que volem fer en un futur, al que ens volem dedicar, d'aquesta manera, el rendiment a l'hora de treballar serà superior perquè estarem fent el que realment ens agrada.

Cal també fomentar l'originalitat i la capacitat emprenedora per a tal d'estimular a l'alumne, i fomentar les seves capacitats, així doncs, a la llarga es desenvolupin en un ofici que pugui ser escollit a gust del propi alumne.Moltes vegades els professors, la família ens poden frenar a l'elecció d'encaminar el nostre futur, ja que moltes vegades es fixen en les nostres capacitats naturals, però no en el fet realment important de si aquestes capacitats ens portaran a un ofici que ens fagi realment feliç i que ens empleni.

Durant el discurs del professor, hi intercala algunes reflexions personals, o casos viscuts, que apropen al professor amb el públic, igual que les bromes que pot deixar anar, o els poemes que pot recitar.

1 comentari: